اخذ ویزای ایتالیا | شرایط دریافت ویزای ایتالیا

اگر از علاقه مندان به تاریخ ، فرهنگ و معماری هستید، احتمالا تا کنون به کشور ایتالیا که  یکی از کشورهای حوزه شینگن است سفر کرده اید، چرا که این کشور بقایای بجا مانده از امپراتوری بزرگ روم باستان بوده و میراث ارزشمندی نیز از آن دوران در این کشور به یادگار مانده است. با این تفاسیر و با وجود اینکه این کشور در حوزه صنعت و مدرنیته نیز به جایگاه ویژه ای رسیده است، این کشور مکان بسیار مناسبی برای سفر و بازدید و البته جذب توریسم است. احتمالا بسیاری از شما نیز آرزوی سفر به ایتالیا که در جنوب قاره اروپا واقع شده است را دارید. اما باید بدانید که قبل از سفر به ایتالیا زیبا باید ویزای ایتالیا را از سفارت این کشور در تهران ویزا دریافت کنید، چرا که ایتالیا نیز یکی از هم پیمانان معاهده شینگن است. اما در این مسیر ممکن است سوالاتی برایتان مطرح شود و در رابطه با مدارک مورد نیاز ،  گرفتن وقت از سفارت ایتالیا و آدرس سفارت ایتالیا  برایتان پیش بیاید که لازم است قبل از سفر و البته اقدام به دریافت ویزا این اطلاعات را بدانید. البته نکته ای که باید گفت این است که حتما از قبل مدارک لازم و فرم های مورد نیاز را پر کرده و آماده کنید و پس از آن  درخواست ویزای ایتالیا بدهید.  پس با ما همگردی همراه شوید تا در ادامه شرایط دریافت ویزای ایتالیا و اخذ ویزای ایتالیا پاسخ دهیم.

مکان سفارت ایتالیا 

در مورد تاریخچه بنای سفارت ایتالیا باید گفت که این سفارت را در دو باغ قدیمی تهران بنا کرده و قبل از آن نیز این دو عمارت جز املاک خانواده ای از  خویشاوندان سلسله قاجار که فرمانفرما نام داشتند به حساب می آید . قدمت این مکان که در خیابان نوفل لوشاتو تهران قرار دارد ،  به قرن نوزدهم میلادی بر می گردد. بنابراین می توان آدرس سفارت ایتالیا برای اخذ ویزای ایتالیا در تهران را این گونه بیان کرد.  خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 68/79 .ضمنا اطلاعات تکمیلی نیز در این باب بدین شرح می باشد:
شماره صندوق پستی سفارت ایتالیا : 7863-11365
شماره تلفن سفارت ایتالیا : 66726955-021 و 66726956-021
شماره فاکس سفارت ایتالیا : 66726961

ویزای ایتالیا

بخش کنسولی سفارت ایتالیا

حال برویم به سراغ اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران که آدرس و اطلاعات دیگر آن بدین شرح است:آدرس بخش کنسولی سفارت ایتالیا: تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک 15.
شماره های تماس بخش کنسولی سفارت ایتالیا چیست؟
دفتر ویزا: 88190160-021
دفتر امور کنسولی: 88783498-021
دفتر امور دانشجویی: 88799885-021
ساعات کاری اداره کنسولی ایتالیا چه زمانی است؟
اما در رابطه با ساعات کاری  اداره کنسولی ایتالیا برای اخذ ویزای ایتالیا نیز باید گفت این اداره  یکشنبه ها از ساعت 8 الی 13 و دوشنبه تا جمعه از ساعت 8 الی 14  به مراجعه کنندکان ارائه خدمات می کند. ضمنا روزهای جمعه و شنبه نیز روز تعطیلی اداره کنسولی ایتالیا می باشد. 
ساعات کاری دفتر تایید مدارک چه زمانی است؟
در مجموعه شرایط دریافت ویزای ایتالیا و در مورد ساعات کاری دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا نیز باید گفت که این اداره تنها روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 صبح تا 11 ظهر به مراجعه کنندکان ارائه خدمات می کند.

گرفتن وقت سفارت ایتالیا به چه صورت است؟

با پیشرفت تکنولوژی و وسعت ارتباطات دیگر شیوه های تعیین وقت برای درخواست ویزای ایتالیا و اخذ ویزای ایتالیا کاملا منسوخ شده و این امر تنها از طریق سیستم در نظر گرفته شده برای این کار و کاملا به صورت آنلاین انجام می شود.  به این ترتیب که متقاضیان گرفتن وقت ملاقات  ابتدا  به آدرس اینترنتی تعیین شده توسط سایت سفارت مراجعه کرده و پس از آن یک حساب کاربری به نام خود ایجاد کرده و از طریق آن مراحل درخواست  ویزای ایتالیا توریستی یا تجاری را انجام می دهند. این سایت در لینک زیر آمده است که می توانید با آن تعیین وقت ملاقات  برای درخواست ویزا  را انجام دهید:
ضمنا برای کسب اطلاعات بیشتر در مجموعه شرایط دریافت ویزای ایتالیا می توانید به آدرس های ایمیل زیر ایمیل بزنید :
ایمیل امور کنسولی: [email protected]
ایمیل امور دانشجویی: [email protected]
ایمیل ویزا: [email protected]

اخذ ویزای ایتالیا-ویزای ایتالیا اطلاعات کلی که برای دریافت ویزای ایتالیا ضروری است

اما چند نکته در شرایط دریافت ویزای ایتالیا  وجود دارد که توجه به آن ها خالی از لطف نخواهد بود . اول این که باید بدانید که مدارک درخواست های شما باید کامل بوده و در صورت ناقص بودن درخواست ها یا غیر شفاف و متناقض بودن مدارک انتظار رد در خواستتان را داشته باشید. نکته ی بعدی این است که شما تنها در صورتی که  کشور ایتالیا، تنها مقصد یا مقصد اصلی سفرتان باشد ،  می توانید ویزای سفر به حوزه شینگن را از سفارت ایتالیا دریافت کنید. این موضوع به قدری حائز اهمیت است که حتی اگر  در دریافت ویزای شینگن این امر را رعایت نکرده باشید،  کشورهای عضو پیمان شینگن از ورود شما ممانعت خواهند کرد. نکته ی آخر این که ارائه  اثر انگشت توسط همه ی متقاضیان ویزا الزامی است. البته  کودکان زیر 12 سال در این مورد استثنا هستند. اما در مورد روزهای تحویل گذرنامه نیز باید گفت که این امر در روز های دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 13:00 الی 14 و روز یکشنبه  از ساعت 12:00 الی 13:00 به متقاضیان انجام می شود. حال اگر می خواهید  از کامل بودن مدارک تان  مطمئن شوید  به لینک زیر مراجعه کرده و از طریق آن اقدام کنید. 

اخذ ویزای ایتالیا- دریافت ویزا

برای اخذ ویزای ایتالیا چه مدارکی لازم است؟

اما چند نکته وجود دارد که توصیه می شود حتما به آنها توجه شود. اول این که شما فقط می توانید درخواست تعیین وقت را  به کنسولگری ایمیل کنید. در واقع  فرد متقاضی باید کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید را در هنگام ارائه درخواست، به صورت کاغذی به متصدی باجه ارائه دهد. معنی این جمله این است که اگر مدارکی غیر از درخواست تعیین وقت در هنگام ایمیل کردن آن به ایمیل ضمیمه شود ،تلاش بیهوده بوده و اصلا بررسی نخواهد شد. پس لطفا از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری اجتناب کرده و تنها درخواست تعیین وقت را بصورت الکترونیکی ایمیل کنید. نکته بعدی هم که در واقع تکمیل کننده نکته اول است این است که اگر ایمیلتان برای درخواست تعیین وقت دارای فایل های ضمیمه (به غیر از دعوتنامه شرکت دعوت کننده) اضافی باشد بدون مطالعه حذف شده و این امر ممکن است دردسر ساز شود. پس با دانستن و رعایت این چند نکته ساده مشکلی برای سفر به ایتالیا نخواهید داشت. ضمنا مدارکی که بصورت کاغذی هنگام مراجعه به سفارت باید ارائه دهید نیز بدین شرح است:
1. فرم رایگان: فرم درخواست روادید شینگن
2. دو قطعه عکس پرسنلی (3x4) بدون روتوش (راهنمای عکس)
3. گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.
4. هزینه صدور روادید به شرح زیر (این هزینه تنها به صورت نقدی و یورو قابل پرداخت است):
افراد بزرگسال: 60 یورو
افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو
افراد زیر 6 سال: رایگان
همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان
5. دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه
(در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده باید نمونه دعوتنامه را کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:
شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
در مجموعه شرایط دریافت ویزای ایتالیا شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی
6. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
7. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت ها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. اگر بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.
مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازرگانی معتبر
مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره از سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.
8. اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)
پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
یا: کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard, American Express) و پرینت حساب مربوطه.
یا: ضمانت نامه بانکی (تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانک ها یا شرکت های بیمه ای ایتالیایی تهیه می کند. مبلغ این ضمانت نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.
علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می شود.
9. اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30,000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.
10. اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.
11. اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.
12. تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).
البته این را نیز به یاد داشته باشید که کنسولگری در صورتی که  نیاز به بررسی های بیشتر و بهتری  برای اخذ ویزای ایتالیا باشد، این اختیار را دارد که  مدارک دیگری را نیز از شما در خواست کند. 

اخذ ویزای ایتالیا-مدارک ویزا

در پایان نیز چند نکته امنیتی وجود دارد که توجه به آن ها ضروری به نظر می رسد

اول این که برای این که برای کودکان زیر 12 سال درخواست ویزای ایتالیا  بدهید ،  ارائه مدارک باید  توسط خودتان یعنی والدین یا قیم قانونی کودکتان صورت گیرد. علاوه بر آن باید بدانید که اگر  آژانس یا واسطه ای ادعایی مبنی بر ارائه تنظیم وقت مدارک کرد، ادعایش کاملا پوچ و غیر قانونی بوده و اگر با چنین پیشنهاداتی مواجه شدید می توانید مراتب  را سریعا به اطلاع مقامات ایرانی و مسئولین این سفارتخانه رسانده و گزارش  کلاهبردی دهید ، چرا که  این خدمات  به صورت رایگان خواهند بود. و نکته ی آخر نیز این است که هنگام ورود به داخل اداره کنسولی حق همراه داشتن تلفن همراه، کامپیوتر شخصی و تبلت خود نداشته و باید از قبل فکری برایشان بکنید. در این مطلب قصد داشتیم در باب اخذ ویزای ایتالیا اطلاعات مفیدی در اختیار شما خوانندکان عزیز قرار داه و  شما را در تسریع و تسهیل این امر  یاری کرده تا بهترین سفر  ممکن را پس از دریافت ویزا در کنار خانواده تان تجربه کرده و تا سالیان سال به یاد داشته باشید. امید است با نگارش این مطلب نقشی در آگاهی رسانی به شما ایفا کرده و موجبات شادی و رضایت شما عزیزان و خوانندگان همیشه همراه همگردی را فراهم آورده باشیم.

اخذ ویزای ایتالیا-شرایط ویزای ایتالیا

شما هم میتوانید نویسنده مجله همگردی باشید

همرسانی کنید:

پست های مرتبط

تعداد نظرات کاربران
0
مرتب سازی بر اساس:
    تا کنون نظری ثبت نشده است.
گروهها
پربازدیدترین های ماه